Вокалистът на Iron Maiden Брус Дикинсън идва в България, за да представи соло албума си

Брус Дикинсън включва и България с концерт на Арена София, Столичен Колодрум, в турнето за новия му солов албум The Mandrake Project. Той пристига в столицата на 16 юли 2024.

Билетите за концерта на един от най-характерните вокалисти в хеви метъл историята влизат в предварителна продажба за членовете на Fest Club на 8 ноември в 12 часа на ticketstation.bg, а в масова продажба – на 10 ноември, отново в 12 часа. Те ще бъдат на цени от 77 до 120 лв.

След като през септември Брус Дикинсън изненада целия рок и метъл свят като обяви предстоящ солов албум и дати за турне в Латинска Америка, днес можем да потвърдим и дата за концерт в България, както и допълнителни подробности за The Mandrake Project. Първият сингъл от него ще бъде „Afterglow of Ragnarok“ – очаквано драматично и епично парче, което запознава феновете не само със звученето на албума, но и със завладяващата история, която е в основата на The Mandrake Project. Песента излиза на 1 декември на колекционерска 7-инчова плоча, към която има и комикс от осем страници. Сингълът включва и оригиналната соло демо версия на Дикинсън на песента „If Eternity Should Fail“, която се появява за първи път в албума The Book Of Souls на Iron Maiden през 2015 г.

След като вече бяха обявени концертни дати в Бразилия и Мексико за април и май следващата година, Брус Дикинсън и неговата феноменална група – в която участват китаристът Рой Зи, барабанистът Дейв Морено, басистът Таня О'Калахан и маестрото на клавишните инструменти Mishteria, продължават турнето си с поредица от европейски концерти, част от които е и софийската дата – 16 юли 2024.

Източник: fakti

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини