Доброволци от БМЧК организираха благотворителен базар в Ардино

На 23 и 24 октомври доброволци на БМЧК от клуб “От сърце” към СУ “Васил Левски”, гр. Ардино, съвместно с Центъра за обществена подкрепа - Ардино организираха благотворителен кулинарен базар. Кампанията им бе повече от успешна благодарение на всички, активно включили се дарители, които за пореден път показаха, че заедно можем да върнем надеждата на някой, който някъде там, по трудния житейски път, не е успял да я съхрани. От благотворителния базар бяха събрани средства в размер на 6 794 лв.

От предходната инициатива за набиране на дарения за деца в риск, а именно благотворителна футболна среща между отборите на ФК Ардино 2021 и ФК Акумолатори 16, на стадион „Юнак“, гр. Ардино, бяха набрани средства в размер 2484 лв. и 100 евро.

След проведено събрание на членовете на клуба, с мнозинство бе взето решението набраните средства от двете кампании в размер на 9278 лв. и 100 евро да бъдат преведени по дарителската сметка на дете от Община Ардино - Мурад Мехмед от с. Червена скала.

Червенокръстците от Ардино, благодарят на всички вас, които безвъзмездно подкрепихте инициативите. Специални благодарности на ЦОП - Ардино, които направиха тази инициатива възможна, на Футболен клуб - Ардино за организирането на благотворителния мач и на ОДК - Ардино за дарените средства и вярата в нас.

Това съобщиха от ОС на БЧК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини