Смолян може да бъде отново пълен с живот!

Уикендът "Да върнем живота в Смолян: Голямото прибиране" се проведе с голям успех и направи града още по-жив и вдъхновяващ. Граждани и гости се насладиха на богатата програма със събития и изненади през целия уикенд.

В събота, освен изключителните музикални изпълнения от Теодосий Спасов и Иван Шопов, беше чест да посрещнем специалния гост - Кирил Петков. Г-н Петков проведе разговор с гражданите и изрази своята подкрепа за кандидатурата за кмет на Михал Камбарев и за развитието на града.

Уикендът започна още в петък с музикален поздрав от китариста Веселин Кършелийски преди официалния старт. После събитието се премести в club "Erra", където Q TEK CREW, DJ Samm The Man и Руси Йосифов подариха на публиката незабравимо музикално изживяване.

Събитието "Голямото прибиране" в Смолян продължи със SMOLYAN talks, в които успешни съграждани споделиха своите истории и надежди за развитието на града.

“Вярваме, че със взаимни усилия ще успеем да превърнем Смолян отново в перлата на Родопите. Екипът ми е подготвен и решен да работи за благото на община Смолян.” сподели Михал Камбарев.

Нека върнем живота в Смолян с №66!

КУПУВНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини