НДПС издига за кмет на община Кърджали Гюлшен Садулла, на Ардино Гюлджан Емурла и на Кирково Исмаил Муса

Председателят на Националното движение за права и свободи /НДПС/ Гюнер Тахир представи днес на пресконференция в Кърджали кандидатите за общински кметове от партията в област Кърджали.

За кандидат кмет на община Кърджали НДПС издига Гюлшен Садулла. Има доста проблеми, улиците и пътищата са много лоши, има много оплаквания от Синята зона в града, наемите за щандовете на пазара са много високи, както и местните данъци, каза тях и ще работи за решаването на тези проблеми.

Гюлшен Садулла е завършила Техникум по облекло и текстил и висше образование „Икономика“.

За кандидат кмет на община Ардино е НДПС издига Гюлджан Емурла. Основният проблем на община понастоящем е водоснабдяването. Има населени места, които не са водоснабдени, нямат постоянно течаща вода. Ако бъда избрана за кмет бих работила и за подобряване на инфраструктурата. Тя има управленчески опит. Била е кмет на Горно Прахово.

Гюлджан Емурла е завършила средно образование в Ардино и висше  „Публична администрация“ във Варненския свободен университет.

Аз съм човек малко с нестандартно мислене, имам по-различни идеи от нормалните хора. Бивш политически затворник съм. Имам седем години затвор. Борец съм против комунизма. Ако ме изберат хората втори път ще ме търсят. Ще наблегна повече на европрограмите, защото в района усвоят програмите хората на ДПС. Ще направя това, което досега ДПС не е направило, каза кандидатът за кмет на община Кирково Исмаил Муса.

Той е завършил Техникум по механотехника в Хасково.

Тримата кандидати за кметове на Кърджали, Ардино и Кирково ще бъдат и водачи на листите за общински съветници на НДПС.

НЖ

На пресконференцията беше представена и Исман Местанова, която ще бъде водач на листата на НДПС за общински съветници в община Хасково. Водещ на пресконференцията беше Фикрет Шабанов, кандидат за кмет на община Асеновград и водач на листата за общински съветници на НДПС в община Асеновград.

На снимката: Гюлджан Емурла, кандидат за кмет на община Ардино, Исмаил Муса – на община Кирково и Гюлшен Садулла – на община Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини