Педагози са номинирани за кметове на Кирково и Крумовград от БСП

Педагози са номинирани за кметове на общините Кирково и Крумовград от БСП.Венелин Башев е кандидатът на социалистите в Кирково.Той е общински лидер на партията и общински съветник.В Крумовград е номиниран директорът на училище Ангел Александров.Това съобщи за Кърджали бг вести областният лидер на социалистите Милко Багдасаров.Той каза,че в момента се редят листите за общински съветници в двете общини.

 Багдасаров съобщи също,че в общините Черноочене,Джебел и Ардино БСП няма да издига кандидати за кметове.За Момчилград ще се реши днес.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Па
    Патриот
    2 0
    20:49, 4 сеп 2023
    Уважаеми милчо, не злоупотребяваш ли с с портрета на покойния родолюбец, истински българин християнин, държавник, работохолик,патриот, чист социалист до костите на мозъка, уважаващ различния, ДИМЧО МИХАЛЕВСКИ? След него ТИ ИЗОСТАВИ тотално неговото дело, ЗАГЪРБИ всичко негово, избяга от отговорности и дългове. Стана еничар съвременен, модерен и на Асан. Какъв морал е това в теб? Нямаш срам! Поне като пенсионер близо 70 г. дядо,най сетне да ти дойде малко акъл
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини