МВР-Кърджали в борба срещу домашното насилие,арестуваха 50-годишен кърджалиец

За нарушена заповед за защита от домашно насилие 50-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 13,30 часа вчера на автобусна спирка в Кърджали мъжът се скарал с бившата си съпруга, нарушавайки съдебна заповед да не приближава жената на по-малко от 50 метра. По случая е образувано проверка, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Досъдебно производство за използване на неистински официален документ е образувано в ОДМВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Жител на областта подал в териториалното поделение на НОИ удостоверение за придобит осигурител стаж за отпускане на пенсия с вписани неверни данни в него. Работата по случая продължават сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай.

 Проверка за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е образувана в РУ-Крумовград. Около 10 часа вчера в село Кандилка полицейски служители спрели 63-годишен моторист. Мотоциклетът, с който мъжът се придвижвал, е бил без регистрационни табели. Проверката по случая се извършва от група „Охранителна полиция“ в управлението.

Сигнал за горящи сухи треви в село Черничево е подаден вчера в 12,20 часа. За потушаване на огъня, причинен от човешка небрежност, е бил изпратен екип на РСПБЗН-Крумовград. Пожарникарите локализирали пламъците, които обхванали около 5 декара площ. Няма материални загуби.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини