Адвокат Даниела Петрова е кандидатът на ПП „Възраждане“за кмет на Кърджали

    Адвокат Даниела Петрова е кандидатът на ПП „Възраждане“ за кмет на Кърджали. Тя ще води и листата за съветници на партията. Това съобщи на брифинг в Кърджали координаторът на формацията за областта, народния представител Георги Георгиев. Той изтъкна аргументите на „Възраждане“ да се спре на Даниела Петрова: кърджалийка, създала семейство в града, професионална кариера тук; произхожда от род участвал дейно в изграждането на Кърджали. Георгиев определи Петрова ,като толерантен към всички етноси и конфесии в областта човек.

      Даниела Петрова представи в резюме приоритетите си като бъдещ градоначалник:изграждане на околовръстен път;реконструкция и рехабилитация на улици и общинска пътна мрежа, поддръжка на спортна инфраструктура и зелени площи; опазване на туристическите обекти; канализация за населените места; компостираща инсталация на сметището. Приоритет ще бъде и политиката за подпомагане на талантливите деца, като се приеме в местния парламент специална наредба.

    Не отричам направеното. Смятам,ако бъда избрана за кмет да надграждам, подчерта адв. Даниела Петрова.

      Областният председател на „Възраждане“Анета Георгиева представи листата за общински съветници: Даниела Петрова, водач; Анета Георгиева-педагог; Георги Дяков-финансист; Иван Дафинкичов-активист; д-р Венко Вълчев; Иван Генев-педагог; Петър Борисов и Николай Лукаревски-бесарабски българин.

      Ако кърджалийци ни дадат шанс да управляваме общината, ще ще работим с референдуми. Гражданите ще бъдат питани за всяко управленско решение, засягащо важни проблеми. Независимо от изборния резултат първия референдум, който ще бъде иницииран е за Синята зона. Няма подобно нещо в другите градове на страната. Кърджалийци искат европейски стандарти ,подчерта Георги Георгиев.

    Народният представител подчерта ,че ПП „Възраждане“ расте с дни. Вече се подкрепя от 20% от гласоподавателите в страната  и е втора политическа сила. На път е скоро да бъде и първа. Хората ни вярват, защото изпълняваме обещанията си, отбеляза Георги Георгиев.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Из
      Избирател
      2 -1
      13:32, 18 сеп 2023
      Добра кандидатура! Успех!
    • 2
      Ак
      Ако
      2 -1
      19:51, 18 сеп 2023
      Ако е добър адвокат, никога няма да се занимава с партии, политика. Тя търси нов чадър след Герб, за да гарантира съветническо място с гарантираното мизерно заплащане за съветник.Падение!Тя е нещо като утренска в листата на бсп, горките
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини