Колонката на редактора: Кърджали пропусна да се почисти предизборно!

Кърджали пропусна да се почисти предизборно. За поредна година Община Кърджали не успя да организира своите граждани в подкрепа на кампанията „Да изчистим България заедно”. Кърджалийци се организираха в социалните мрежи по квартали. Пример дадоха  и от Областна администрация,както и от някои училища. Екологичният отдел на общината проспа възможността да използва инициативността на кърджалийци. Проспаха я и много директори на школа. Защото именно в училищата кърджалийци се възпитават да пазят града чист.За съжаление картинката от паркове и улици е трагична.Въпреки поставените кошчета за смет отпадъци се изхвърлят по паркове и градинки.Пример за ниската ни култура е парк „Арпезос Север”. Тук след среднощни тийнерджърски запои остава камари от боклуци. За пореден път няма санкции. Както и превенция.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ро
    Родител
    5 0
    16:12, 17 сеп 2023
    Къде е училището Славейков, на думи шампиони, на дело лъжа и измама, а директора трябва да дава личен пример, нали е по сглобка мултикулт., не по признание на гражданите. ПОЛУЧАВА заплата, пенсия, общ. съветник, волейбол, проекти, далавери с Х....... МОРАЛ?!!!
  • 2
    Гр
    Гражданин
    3 0
    18:16, 17 сеп 2023
    Алооо ИНСПЕКТОРАТ, докога директори пенсионери? Защо не отваряме пътя на младите педагогически кадри
  • 3
    Из
    Избирател
    2 0
    20:55, 17 сеп 2023
    А бе този защо не отстъпи на момичето Карабоюкова кандидат кмет да бъде и водач на листата им.Още ли не се усеща, че е вреден и за бсп, хубавата партия. Този човек за 30 г. няма спечелени избори
  • 4
    Св
    Свидетел
    1 0
    09:51, 18 сеп 2023
    Няма друг директор като него с черен мерцедес
  • 5
    Со
    Солидарен
    1 0
    11:32, 18 сеп 2023
    20.55 да се откаже от листата, ако има достойнство. Той абониран ли е, стига 30 години и отгоре, човек трябва да има срам. А той?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини