"Аквамен и изгубеното кралство" - трейлър

Режисьорът Джеймс Уан и самият Аквамен, Джейсън Момоа, заедно с Патрик Уилсън, Амбър Хърд, Яхя Абдул-Матин II и Никол Кидман, се завръщат в продължението на най-касовия филм на DC за всички времена: "Аквамен и изгубеното кралство".

След като не успя да победи Аквамен първия път, Черната Манта, все още воден от необходимостта да отмъсти за смъртта на баща си, няма да се спре пред нищо. Този път той е по-страшен от всякога, притежаващ силата на митичния Черен тризъбец, който отприщва древна и злонамерена сила. За да го победи, Аквамен ще се обърне към затворения си брат Орм, бившия крал на Атлантида, за да сключи невероятен съюз. Заедно те трябва да загърбят различията си, за да защитят своето кралство и да спасят семейството и света от необратимо унищожение.

Всички се връщат към ролите, с които са започнали. Джейсън Момоа играе Артър Къри/Аквамен, сега балансирайки задълженията си както на Краля на Атлантида, така и на баща. Патрик Уилсън е Орм, полубрат на Аквамен и негов враг, който сега трябва да влезе в нова роля като неохотен съюзник на брат си. Амбър Хърд е Мера, кралицата на Атлантида и майка на престолонаследника. Яхия Абдул-Мартин II е Черната Манта, посветен повече от всякога да отмъсти за смъртта на баща си, като унищожи Аквамен, семейството му и Атлантида. И Никол Кидман е Атланта, яростен лидер и майка със сърце на воин. Също така в ролите си отново влизат Долф Лундгрен като крал Нерей и Рандал Парк като д-р Стивън Шин.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини