От МВР-Кърджали потвърдиха за катастрофите при Паничково и КПП"Чилик" при който пострадаха хора

Три са пътните произшествия в областта на 5 септември. Около 17 часа в района на село Паничково 19-годишен с „БМВ“ загубил контрол над управлението , автомобилът напуснал пътното платно и се ударил в дърво. Водачът и 19-годишна му спътничка били прегледани в Спешното приемно отделение в Кърджали и жената била настанена под наблюдение болницата. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил катастрофиралия автомобил. Около 17 часа в района на КПП „Чилик“ 72-годишен с „Фолксваген“ загубил контрол над управлението, колата се блъснала в дърво, а след това в еластична ограда. Водачът е бил настанен под наблюдение в болницата в Кърджали след преглед в Спешното приемно отделение. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил автомобила и почистил пътното платно. Около 19 часа в Кърджали 48-годишен водач предприел маневра, навлязъл в лявата лента за движение и последвал удар с „Мерцедес“. Няма констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

         Пожарникари от службата в Кърджали обезопасили шахта в града след подаден сигнал на 5 септември в 8,40 часа. Екип на РСПБЗН-Кърджали е бил изпратен в помощ на РДПБЗН-Бургас за справяне с последствията от бедствието в Царево.

Незаконен превоз на домашни животни са установили полицейски служители на РУ-Момчилград. В хода на специализирана операция на 6 септември около 14,30 часа в Момчилград била извършена проверка на товарен „Мерцедес“, управляван от 20-годишен. Водачът не представил необходимите документи и разрешителни за превозваните три телета. Съставен е акт по Закона за ветеринарномедицинска дейност от компетентния орган за констатираното административно нарушение.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини