Два пожара за ден в областта,няма пострадали

На 22.08.2023 г. са възникнали 2 пожара, без пострадали граждани и нанесени материални щети:

- в 18:24 ч. е получено съобщение за пожар в 21000 кв.м. сухи треви и храсти в землището на с.Седловина, общ. Кърджали. Причина: небрежност при боравене с открит огън. На място е изпратен екип на РСПБЗН – Кърджали с 2 ПА.

- в 22:54 ч. е получено съобщение за пожар без преки материални загуби в 500 кв.м. сухи треви и храсти в землището на с.Пелин, мах. Средина, общ.Крумовград. Причина: небрежност при боравене с открит огън. На място е изпратен екип на РСПБЗН –Крумовград с 1 ПА и 3-ма служители.

На 22.08.2023 г. в 20:45 ч. е получено съобщение за техническа помощ - оказване съдействие на други структури и ведомства в гр.Кърджали, кв.“Веселчане“, ул.Ален мак.№3. Пристигналите на място служители на РСПБЗН–Кърджали са обезопасили района около улично осветително тяло от което е имало искрене.

На 23.08.2023 г. в 01:58 ч. е получено съобщение за техническа помощ-оказване съдействие на други структури и ведомства в с.Енчец (до гребната база). Обезопасен е района около скъсан от паднало дърво ел.кабел.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини