Хасан Азис е фаворитът на местните съвети на ДПС за бъдещ кмет на Кърджали

 Зам.председателят на ДПС доц.д-р инж.Хасан Азис е фаворитът на местните съвети на партията в Общината  за бъдещ кмет на Кърджали. Събранията вече приключват.До сега от 100 местни съвета събрания са провели 97. В момента текат в кв.”Възрожденци”.

  Номиниран съм от всичките 97 местни съвета, където се проведоха събрания. Това е голямо доверие и оценка за моята работа, каза за Кърджали бг вести Хасан Азис.

  Ще припомним,че освен досегашният градоначалник местните съвети на ДПС в Община Кърджали номинираха още Елван Гюркаш, Муса Юсуф и Ерол Мюмюн.

  Номинациите ще се коментират на разширено заседание на Общинския съвет на ДПС. Тогава ще могат да се направят самоотводи или да се предложат нови имена.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Къ
    Кърджалиец
    2 -1
    07:59, 18 авг 2023
    Адвокат муса сеидахмед юсуф е необходимост за Кърджали.Притежава всички качества да ни води напред.подкрепа,подкрепа, подкрепа!
  • 2
    От
    От народа
    1 -1
    13:01, 18 авг 2023
    Обикновения гражданин избирател иска не компрометиран, не корумпиран, морално чист, човек на закона, ново лице. Най добре е адвокат Муса Сеидахмед. Читав, харизматичен, ученик на покойния прокурор, адвокат Текелиев. Ще бъде кмет атракция, кмет, който ще се грижи за града и селата от сърце. Х. Азис повече партия ДПС, много малко кмет!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини