Задържаха 53-годишна крадла в Ардино

За извършена кражба 53-годишна е задържана в РУ-Ардино. Сигнал за откраднат телефон в ардинско село бил подаден вчера в управлението. В хода на започналата проверка полицейски служители спрели за проверка микробус на излизане от селото и открили откраднатото мобилно устройство. Група „Криминална полиция“ продължава работата по изясняване на случая.

Полицаи от РУ-Кърджали разкриха мъж, проникнал в Център за специална образователна подготовка в града. Сигналът за изкривени метални решетки на прозорец и на входна врата е подаден на 11 август. В хода на образуваното досъдебно производство са били организирани издирвателни действия и е бил установен извършителят – 20-годишен  от кърджалийско село, който вчера е задържан за срок до 24 часа в управлението. Разследването е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

         13-годишен управлявал нерегистриран електрически скутер, установили полицаи от РУ-Кърджали. Малолетният се движил с превозното средство в село край Кърджали. Сектор „Криминална полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини