Премазаха домашния любимец на известен общественик в Кърджали

Джигит на пътя премаза домашно куче на годинка и половина на ул."Езрах Йосиф" в близост до храма "Св.Георги Победоносец".Домашният любимец е собственост на семейството на известен общественик.Шофьорът на автомобила преминал с мръсна газ през животното,което било изведено на разходка.Той не благоволил да спре,разказва общественикът."Всеки има право на живот!Както човека,така и животното",коментира той.

От Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали излязоха със следната официална информация:

Проверка за причинена смърт на гръбначно животно е образувана вчера в РУ-Кърджали. 67-годишен жител на града подал жалба, че на 6 август около 8,30 часа на ул.“Екзарх Йосиф“ в Кърджали неизвестен автомобил прегазил домашно куче. Сектор „Охранителна полиция“ работи по случая за установяване на моторното превозно средство и водача, който го е управлявал.  

Проверка за хулигански действия е започната в РУ-Кърджали след подадена жалба. По първоначални данни на 3 август около 23 часа пред сватбен сало в село Черноочене възникнал скандал между трима мъже. Двама от тях на 23 г. и 27 г. нанесли побой на 24-годишен. Проверката е възложена на сектор „Охранителна полиция“ с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Проверка за неиздължени издръжки е образувана в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 45-годишен не изплатил на малолетното си дете определени по съдебен ред месечни вноски, като размерът на дълга към момента е 2560 лв. Сектор „Охранителна полиция“ работи по случая.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини