ГЕРБ-СДС издигат кандидати за кметове на седемте общини в Кърджалийско

Коалицията ГЕРБ-СДС ще издигне кандидати за кметове в седемте общини на Кърджалийска област. Във всички Общински избирателни комисии ще бъдат регистрирани пълни листи за общински съветници. Кандидатите ще бъдат както партийни кадри, така и представители на гражданската квота. Това съобщи за Кърджали бг вести областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева.

  За разлика от политически формации,които нямат структури в общините на областта ние имаме и това ни позволява да номинираме не само партийни кандидати , но и представители на гражданското общество, подчерта Цвета Караянчева. Тя каза,че номинациите отразяват настроенията не само на събранията на организациите , но и на широки обществени кръгове. Караянчева подчерта,че последната дума за кандидатите за кметове на общини ще има Изпълнителната комисия на партията.

 Въпреки,че събранията приключиха, все още сме отворени за предложения на членове и симпатизанти,които да обсъдим и предложим на Изпълнителната комисия. Много са важни номинациите за общински съветници, защото те са най-близо до хората и поставят проблемите им за решаване в местните парламенти, посочи Караянчева.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини