Ардинчани от цял свят отново се събират от 7 до 13 август

Броени дни остават до старта на третото издание на „Дните на Ардино“. Проявите под патронажа на  кмета на община Ардино инж. Изет Шабан започват официално на 7 август (понеделник) и ще продължат до 13 август (неделя). Ардинчани от цял свят и гостите на града могат да се насладят на изключително богата и разнообразна програма, наситена с разнообразни културни, образователни, спортни и кулинарни събития.

За поредна година ще се проведе Фестивалът на чистите храни от Родопите, който ще представи продукти на местни и регионални производители на млечни изделия, мед, билки и др.

В тазгодишното издание на „Дните на Ардино“ концерти ще изнесат популярните поп-фолк изпълнителки Глория и Десислава, както и известната турска певица Елван Гюнайдън. Те ще забавляват публиката в Ардино на 11 и 12 август (петък и събота).

Първият ден от „Дните на Ардино“ (7 август - понеделник) започва с откриване на новия Общински пазар в град Ардино. Напълно обновеният пазар ще бъде открит от 10:00 часа. Децата от детските градини „Брезичка“

и „Слънце“ ще представят празнична програма наситена с много музика, танци и стихове, която ще започне от 16:00 часа на централния площад. Веднага след това от 18:00 часа ще стартира концертната програма на Христо Паскалев.

Цялата програма на „Дните на Ардино“ 2023 по дати и часове можете да я видите в сайта на Община Ардино www.ardino.bg, страницата на общината във фейсбук, както и в платформата „Ръка за ръка за Ардино“.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини