Д-р Атанас Митков с благодарност към служителите на Паспортна служба в Кърджали

Благодарност за работата на служителките в сектор „Български документи за самоличност“ в Кърджали е получена до ръководството на ОД на МВР. Д-р Атанас Митков изразява възхищението си от бързото, професионално и вежливо обслужване при издаване на документи за самоличност на дъщерите му. В писмото се отправят пожелания за лични и професионални успехи към служителите на МВР.

Фотоконкурс на тема „Отбелязване на тежката работа и отдаденост на полицейските структури за осигуряване на по-безопасна Европа“ е обявен от Европол. Организаторите на конкурса очакват да получат фотографии, които да илюстрират  различните начини, по които полицейските служби защитават европейските граждани, докато изпълняват ежедневните си полицейски задачи. Предвидената награда за победителите е пътуване до Кралство Нидерландия и посещение в Европол. Изпратените фотографии ще бъдат използвани в публикации на европейската организация, в социалните мрежи, за календари и други информационни продукти. Победителите в конкурса ще бъдат избрани по следния начин: Европол ще избере един фотограф, втори фотограф ще бъде избран от служителите, работещи в централата на Европол, трети фотограф ще бъде избран от обществеността чрез публикация на фотографиите в социалните мрежи с възможност за гласуване.

Желаещите да участват в конкурса могат да изпратят в Европол фотографиите не по-късно от 15 август 2023 г., като ползват линка competition page.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини