Италианки с невероятен концерт в Кърджали

Приключването на лятната ни академия съвпада с едно необикновено ново концертно събитие на 13. 07. 23г. / четвъртък/ от 19:00 часа в залата на Дом на културата.

В годината на честването на 100-годишнината от рождението на голямото сопрано Мария Калас, три изключително талантливи и прекрасни италиански сопрани, Елена Роси, Марика Франчино и Виола София Нисио с невероятните си гласове са готови да изненадат цялата българска публика.

За първи път италианското трио сопрано е в България! Не пропускайте възможността да се докоснете до тяхната изразителност и изящество. А заедно с Врачанския симфоничен оркестър под диригентството на очарователният маестро Христо Павлов, този проект се превръща в неповторимо преживяване.

 Концертът е изпълнен с богата програма от класически оперни арии, неподражаеми италиански мелодии, хитове от Бродуей и избрани произведения от световната музикална сцена, които няма да оставят равнодушни никого от зрителите.

Билети се продават на касата на Дом на културата на цена 20 лв. и 15 лв.

Заповядайте да усетите удоволствието от разнообразната програма и заедно да пътешестваме в света на музиката и през летните дни!

 Мариана Ликова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини