Aнтологичният сериал "Обвиняеми" наличен за гледне наведнъж в HBO Max

"Обвиняеми" е сборник с 15 напрегнати, актуални криминални истории, всяка от които достига до моралното сиво, за да предизвика много от най-яростните ни, поляризиращи възгледи.  Всеки епизод на "Обвиняеми" е забързан провокативен трилър, който изследва различно престъпление, в различен град с изцяло нов актьорски състав.

Всички епизоди на продукцията на Sony Pictures Television са налични за гледане наведнъж в стрийминг платформата HBO Max. Продуцент и сценарист на поредицата е Хауърд Гордън.

Всяка история започва в съдебната зала на обвиняемия, като зрителите не знаят нищо за неговото престъпление или как обстоятелствата са довели до обвинението. Разказани изцяло от гледната точка на обвиняемия, актуалните съвременни теми и изчистената, безкомпромисна кинематография се съчетават, държейки безпристрастно огледало на комплексността на нашето време с въздействащи и емоционални истории, които ще накарат зрителите да мислят, да говорят и може би да действат.
 
С неочаквани обрати и заплетени истини, които се разкриват на всяка крачка,  "Обвиняеми" представя герои от всички сфери на живота - приятел, колега, съсед, член на семейството и от първо лице - и задава вечния въпрос: "Какво бихте направили вие?".  Защото в живота лесно можем да се окажем на една дума, на една грешна стъпка разстояние, действие или бездействие от това да бъдем обвиняеми.

Актьорският състав включва Майкъл Чиклис, Марго Мартиндайл, Абигейл Бреслин, Малкълм-Джамал Уорнър, Уитни Къмингс, Моли Паркър, и Рейчъл Билсън.

Епизод 1: Историята на Скот

Баща се сблъсква с границите на безусловната любов, когато разбира, че синът му тийнейджър може би планира невъобразимо престъпление.

Епизод 2: Историята на Ейва

След като семейна двойка открива, че новороденото им дете е глухо, те решават да опитат хирургическа процедура. Но когато сурогатната им майка, която също е глуха, научава новината, тя чувства, че няма друг избор, освен да се намеси.

Епизод 3: Историята на Дани

След смъртта на болната си майка тийнейджър подозира намеса, когато открива, че бившият болногледач на майка му се среща с баща му.

Епизод 4: Историята на Кендъл

Когато мъж научава, че дъщеря му е била нападната, приятелите му го насърчават да вземе правосъдието в свои ръце.

Епизод 5: Историята на Робин

Като мъж Кевин е срамежлив и кротък; на сцената тя е Робин Банкс - уверена и харизматична. Когато Кевин се влюбва в затворен мъж, който тайно живее двойнствен живот, вихрената им афера води до опустошителни последици.

Епизод 6: Историята на Натани

След като група приятели от племето навахо са арестувани за протест срещу местната уранова мина, те измислят план да се опитат да я затворят завинаги.

Епизод 7: Историята на Бренда

Язвителна жена-комик е нападната от свой колега комик. Тя използва платформата си, за да разгледа случая в съда ни да го напрви достояние на общественото мнение.

Епизод 8: Историята на Лора

Опечалена майка научава, че фактите и доказателствата не могат да се противопоставят на вирусната дезинформация, когато открива разрастваща се онлайн конспирация.

Епизод 9: Историята на Джак

Учител от гимназията застрашава репутацията си, когато помага на ученик в нужда.

Епизод 10: Историята на Есме

След като бял националист се врязва с колата си в мирна демонстрация и избягва, оцеляла жена поема правосъдието в свои ръце.

Епизод 11: Историята на Джиро

Майката на Джиро се грижи за брат му Сам след автомобилната катастрофа, в резултат на която Сам получава мозъчна травма. Когато майка им умира се оказва, че Сам е малтретиран в новия си дом, Джиро трябва да реши кое е по-важно - брат му или личната му свобода.

Епизод 12: Историята на Морган

Учителка, която преживява тежък развод, е арестувана при подозрителни обстоятелства.

Епизод 13: Историята на Самир

Увлечението на шофьор на лимузина по една от пътничките му го повежда по тъмен път.

Епизод 14: Историята на Джеси

Тийнейджърка притиска майка си да й разкрие самоличността на биологичния й баща.

Епизод 15: Историята на Били

Застаряваща рокзвезда се опитва да затвърди музикалното си наследство, като същевременно предотвратява разпадането на сина си.

"Обвиняеми" е американски криминален телевизионен сериал, разработен от Хауърд Гордън и базиран на британския едноименен сериал от 2010 г., създаден от Джими Макгавърн. Правата за разпространение в HBO Max са на база на дългогодишното споразумение за лицензиране на съдържание  между Warner Bros. Discovery и Sony Pictures Television.

Хауърд Гордън е телевизионен сценарист, продуцент и автор, чиито творби включват някои от най-успешните телевизионни сериали. Гордън е съавтор на Homeland, един от най-големите хитове в историята на Showtime. Сериалът поставя рекорди по гледаемост и печели множество отличия, включително наградите "Еми" за най-добър драматичен сериал и за изключителен сценарий за драматичен сериал, две награди "Златен глобус" за най-добър драматичен сериал, сериал на годината на наградите AFI, най-добър нов сериал на наградите на Гилдията на сценаристите, изключителен нов сериал на наградите на Асоциацията на телевизионните критици, Изключителен продуцент на епизодичен сериал телевизионна драма на наградите на Гилдията на продуцентите и получи престижната награда Пийбоди за изключителни постижения в областта на електронните медии.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини