10 убийствени песни от "Джини и Джорджия"

След добрите новини, че ще има още сезони на "Джини и Джорджия", можем само да тръпнем в очакване, като се има предвид как приключи сватбата на Джорджия. В края на краищата би било престъпно шоуто да свърши в този момент.

Вторият сезон дебютира под номер 1 в англоговорящите територии на Netflix за седмицата от 2 до 8 януари. Deadline съобщи, че е успял да натрупа 180,47 милиона гледани часа, а през януари 2023 г., главният изпълнителен директор на Netflix Тед Сарандос спомена сериала като пример за успех на Netflix.

На 17 май Netflix потвърди, че "Джини и Джорджия" ще се върнат с трети сезон. Но това не е всичко - потвърдено е, че ще получим и четвърти сезон!

В Twitter Реймънд Аблек (който играе Джо) издаде, че ще има "много драма" и "любовни триъгълници" в предстоящите сезони, а Брайън Хауи, която играе Джорджия, добави: "Чудя се дали Джорджия ще победи тези досадни обвинения в убийство ..."

23-месечното чакане между първи и втори сезон беше трудно, но можем да се надяваме, че след като няма повече забавяния заради пандемията, новите епизоди може да излязат до началото на 2024 г., отбелязва DigitalSpy. Другата добра новина е, че няма промяна в актьорския състав що се отнася до основните персонажи.

А докато чакаме новите перипетии на Джини, Джорджия и останалите в Уелсбъри през сезон три, можем да послушаме някои от убийствените песни от саундтрака на сериала. Музиката в него е също толкова специална, колкото е и сюжетът и трябва да признаем, че песните и танците имат своята съществена роля в развитието на действието. Нека да кажем неофициално, че тези 10 парчета заслужават да бъдат слушани и танцувани много пъти, но за запалените фенове на сериала има пълна официална плейлиста с всичката музика от "Джини и Джорждия" в Spotify.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини