Още един обещаващ сериал от Netflix

Да изберем какво да гледаме по вече многобройните стрийминг платформи става все по-трудна задача. Netflix обаче продължават да държат високо ниво и да ни изненадват с проекти, които няма как да подминем.

Като All The Light We Cannot See. Лимитираният сериал е базиран на високооценената книга "Светлината, която не виждаме" на Антъни Доер (изд. Сиела), а негови създатели са Стивън Найт, работил по Peaky Blinders и Шон Леви, работил по Stranger Things.

С цялата тази информация дори не е нужно да знаем повече подробности, за да искаме да гледаме. И все пак... историята се развива по време на Втората световна война, когато сляпата Мари-Лор бяга с баща си от Париж в малко крайбрежно градче.

Двамата носят тайна, която праща жесток офицер на Гестапо по петите им. Пътят на момичето се сблъсква с този на Вернер - израснало в приют момче, чийто талант се използва от нацистите.

В ролите са Луис Хофман, който добре помним като Йонас в Dark, Ларс Ейдингер, Ариа Миа Лоберти. В епизодични прояви ще видим Хю Лори и Марк Ръфало.

Премиерата на All The Light We Cannot See е на 2 ноември по Netflix.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини