Вече можем да използвме приложението Phone Link на iOS устройства

Windows 11 се променя с динамични темпове и ще използва все повече функционалности с изкуствен интелект. Oперационната система предлага интеграция и с Android устройствата. Това е полезно, тъй като може да се възползвате от по-големите екрани на компютрите за достъп до важното съдържание.

Най-лесният начин да го направите е приложението Phone Link. Досега потребителите не можеха да го използват на iPhone. Все пак Microsoft са обърнали внимание на това ограничение и сега представиха официално версия на Phone Link за iOS. По този начин ще може да отваряте съобщения, нотификации, приложения от смартфоните директно на PC с Windows 11.

Функцията е подходяща и когато захранвате мобилното устройства, като ви фокусира върху важните неща на екрана на компютрите. Все пак Microsoft предупреждават, че функционалността за iOS е ограничена, в сравнение с Android версията на приложението. Трябва вече да сте инсталирали iOS 14 или по-висока версия, за да работите с Phone Link, съобщава HowToGeek.

Aко искате да синхронизирате устройства е необходимо да въведете “Phone Link” в лентата за търсене на Windows 11. Актуализацията се разпространява на етапи, като всички потребителите ще могат да тестват приложението на iPhone до средата на май. Интеграцията на Phone Link е по-добро предложение от алтернативни решения като Unison или AirDroid.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини