Блъснаха 65-годишна кърджалийка на пешеходна пътека в центъра на града

65-годишна жена била блъсната в Кърджали, докато пресичала на обозначено място. Произшествието станало около 15,30 часа. 37-годишен водач на товарен автомобил „Тойота“  при завой от бул.“България“ към улица „Волга“ ударил пешеходката. Пострадалата била прегледана в Спешното приемно отделение на кърджалийската болница и освободена. Тестът на водача за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Само с материални щети са другите две произшествия. Около 12 часа в Момчилград 66-годишен с „Фолксваген“ при движение на заден ход блъснал паркиран „БМВ“. Около 15 часа в Крумовград 18-годишен водач на „Фолксваген“ ударил паркиран товарен автомобил „Пежо“. Не е констатирана употреба на алкохол. Катастрофите са обработени по административен ред.

Нерегистрирани моторни превозни средства са били установени в хода на специализирана операция. При проверка на лек автомобил “Мерцедес“, управляван от 46-годишна, станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл. 143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. В Крумовград полицейски служители проверили 20-годишен водач на „БМВ“. При справка в системата било установено, че автомобилът е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП поради неизпълнено задължение от собственик да регистрира моторното превозно средство в двумесечен срок от придобиването му.

Аварийно-спасителни дейности. Екип на РСПБЗН-Кърджали събрал разпилян живак в жилище в града след подаден сигнал вчера в 16,20 часа. Около 16,30 часа четирима пожарникари от службата в Кърджали помогнали за пренасяне на болен човек до екип на спешни медици. 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:БНР Радио Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини