Прекадетите на волейболна „Арда“заеха трето място в Разлог

. Предстоят им още мачове за класиране във финалите

През изминалата седмица в Разлог завърши квалификационният турнир в група А за прекадети, момчета до 16 г. Младите волейболни надежди на „Арда“ играха три срещи с отборите на „Пирин“ (Разлог), Волейболна академия „Стойчев-Казийски“ и „Дунав“(Русе). Нашите момчета се представиха добре на терена, бориха се достойно и спечелиха два мача. Победиха с 3:2 отборите на ВА „Стойчев-Казийски“ и „Дунав“(Русе)и загубиха с 3:1 от домаините. В крайното класиране кърджалийският отбор остана на 3 място, което му дава право да участва в допълнителен турнир за класиране с първите 12 отбора за финалите. Треньор на отбора е Елин Карабашев. Мачовете се играха в присъствие на наша публика – родители и близки на спортистите. Надеждата на клубното ръководство е, че момчетата ще се представят все така добре и ще извоюват необходимите победи, нужни за класирането на финалите.

Ето и класирането към момента: 1 място – ВА „Стойчев-Казийски“;2 място –„Пирин“(Разлог); 3 място за“Арда“(Кърджали); 4-ти остават„Дунав“(Русе). Според регламента първият класиран отбор отива директно на финали, а вторият и третият играят в допълнителни турнири за класиране на финалите.

В края на тази седмица, в събота и неделя (22 и 23 април), в гр. Добрич предстои турнир за кадети. Треньор на отбора е Павел Митев. Очакванията са за силно представяне на момчетата. Припомняме, че юношите старша възраст бяха първия отбор на ВК „Арда“, който се класира за финалите на първенството. За прекадетите и кадетите битката продължава.

Божидара АНГЕЛОВА

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    За
    запалянко
    1 0
    09:30, 20 апр 2023
    Да на треньора елин, не на м. Петров б
  • 2
    То
    Точен
    0 0
    12:58, 20 апр 2023
    Той е токсичен!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини