"Велика" се завръща

"Велика" (The Great) със сигурност се оказа един от най-приятните и успешни сериали, които сме гледали през последните няколко години.

По забавен и остроумен начин в първите два сезона видяхме премеждията на Екатерина (Ел Фанинг) и Петър (Никълъс Холт). В първи сезон видяхме колко ненавист таи в себе си младата Екатерина към управляващия Русия Петър, който я взе за жена.

В края на сезона тя най-сетне успя да извърши преврата, за който копнееше толкова дълго. Втори сезон продължи драмата около двамата, защото макар и на трона, Екатерина трябваше да се справя с недоверието на народа и опитите на Петър да я саботира.

Е, в края му двамата успяха да се погодят, докато тя не разбра, че именно той е убил майка ѝ. Трейлърът на трети сезон ни показва, че в името на детето им и това на Русия Екатерина и Петър ще се опитат да загърбят различията си.

Това няма да е лесно, защото не си вярват. И докато тя добива все по-голяма увереност на трона, все по-често се допитва до Петър за съвети. А той пък вярва, че щастливият брак наистина може да съществува.

"Велика" е в Hulu от 12 май

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини