Поздравителен адрес от кмета на община Ардино по повод Великден

По случай Великденските празници кметът на община Ардино инж. Изет Шабан изпрати поздравителен адрес до църковното настоятелство на храм „Свети Архангел  Михаил“.

„Уважаеми съграждани, Християнският свят тържествува повече от две хилядолетия в очакване на празника на празниците – Възкресение Христово. Година след година се предава посланието: „Следвайте силата на вярата и се радвайте на победата на правдата“.  Нека в този празничен ден в душите и сърцата Ви има само чисти и достойни мисли, които да бъдат източник на сила и надежда в житейския Ви път.

От името на ръководството на Община Ардино и от мое име Ви поздравяваме по случай Великден! Приемете нашите искрени пожелания за благословени дни, изпълнени с много радост, светлина и обич в сърцата! Нека свещичките, запалени във Великденската нощ, да светят в душите и сърцата, а пламъкът на любовта да топли живота Ви! Да бъде мир, любов и надежда! се казва в поздравителния адрес.

Емилия Газенова, член на Църковното настоятелство към храм „Св. Архангел Михаил” благодари на ръководството на общината за уважението, вниманието и съпричастността към нуждите на християните в Ардино. Тя поздрави всички християни, като пожела светли и спокойни Великденски празници. Поздрави също и всички мюсюлмани с предстоящия Рамазан Байрам, като пожела здраве и благоденствие на тях и семействата им.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини