"Хонда"блъсна пешеходец в Кърджали, шофьорът избяга

Пътно произшествие с леко пострадал пешеходец е станало около 12 часа на 28 март в Кърджали. 34-годишен водач на „Хонда“ при движение на заден ход не се убедил, че пътят след него е свободен и блъснал 53-годишен пешеходец. Пострадалият бил прегледан в Спешното приемно отделение в кърджалийската болница и освободен. Водачът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Издирен е на следващия ден. Съставен е акт по ЗДвП.

Водач, използвал фалшиви регистрационни табели, е задържан в РУ-Кърджали. Около 10 часа вчера в града за проверка бил спрян лек автомобил „КИА“, управляван от 49-годишен. При направена справка се оказало, че регистрационните табели на колата са издадени за друго моторно превозно средство, което е с прекратена регистрация заради липса на застраховка „Гражданска отговорност“. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължават сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали.

Мъж, потрошил лек автомобил, е бил задържан в РУ-Крумовград. Вандалската акция е извършена в града около 21,30 часа снощи. 45-годишен потрошил с метална тръба капак, броня, стоп и мигач на лек автомобил „Ауди“. След сигнал за инцидента извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа. Започната е проверка по случая с оглед на чл. 216, ал.1 от Наказателния кодекс, която се извършва от група „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини