Ардинската състезателка Цветелина Георгиева е вицешампион на България по тенис на маса

Талантливата състезателка на СКТМ „Юнак“ - Ардино Цветелина Георгиева стана вицешампион на България в индивидуалната надпревара при жените на Държавното първенство по тенис на маса в Панагюрище. Във финалната среща тя загуби с 0:4 от Мария Йовкова от СКТМ „Комфорт“ (Варна). В първенството Цветелина Георгиева спечели и бронзово отличие на двойки заедно със Сиделя Мутлу. В спор за третото място те победиха двойката Нелия Тушлекова-Накова и Кръстина Иванова от „Асарел Медет“ (Панагюрище).

През уикенда в  комфортната зала „Арена Асарел“ в Панагюрище се събраха най-добрите 120 състезатели по тенис на маса. Там се проведе Държавното индивидуално първенство за мъже и жени. В него участва и отборът на „Юнак“в състав Цветелина Георгиева, Сиделя Мутлу и Фунда Ибрямова.

„Отново се представихме добре. Цветелина не успя да покажа във финалния мач, това на което е способна. Другата седмица заминаваме с нея на европейското първенство по тенис на маса до 21 години в Босна и Херцеговина. Очаквам там Цветелина да се представи достойно“, заяви треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини