Левски разби Арда с класическото 3:0 в Кърджали

Левски разби Арда с класическото 3:0 в Кърджали

Отборът на Левски разби с 3:0 Арда насред Кърджали в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Пред почти пълните трибуни играчите на Станимир Стоилов, който записа мач №250 в елита, напълно заслужено записаха трета поредна победа в шампионата и вече имат актив от 41 точки, като заемат четвъртата позиция. Офанзивните играчи на столичани се разиграха и върнаха усмивките на своя треньор, който беше заявил, че когато тимът му играе на хубави терени ще има победи и това се потвърждава в трети пореден сблъсък. 

Бразилското трио и Ивелин Попов бяха в основата на четвъртата победа далеч от София за 26-кратните шампиони на България. Роналдо, който се отпуши след седем месеца, се разписа в 6-ата минута след хубав пробив и подаване на Уелтон. Рикардиньо удвои след удар на Попето в 32-ата минута, а Попов бе точен от дузпа в 49-ата минута, която бе спечелена от Рикардиньо, който пък нацели и гредата в 19-ата минута.

Двубоят бе важен и за двата тима, които се борят за място в първата шестица на елита, а след него Арда остана на осмо място с 35 точки.

Наставникът на домакините Александър Тунчев направи цели седем промени в стартовия състав за разлика от поражението срещу Славия (0:1) в миналия кръг. Вратарят Антоли Господинов, Алекс Петков, Илия Юруков и Светослав Ковачев  бяха единствените играчи, които отново стартираха от първата минута. Деян Лозев, Умар Сако, Абубакар Тунгара, Милен Желев, Радослав Цонев, Ел Мами Тетах и Преслав Боруков замениха Джуйнет Али, Милен Стоев, Александър Георгиев, Иван Коконов, Жуниор Палмерас, Станислав Иванов и Ласана Н`Диайе.

Станимир Стоилов пък заложи на същите 11, които стартираха при успеха с 2:0 над Ботев (Враца) преди седмица.

Пламен Андреев бе вратар, а Жереми Петрис, Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Цунами бяха защитници. Филип Кръстев и Андриан Краев бяха опорните халфове, а Ивелин Попов, Уелтон и Роналдо действаха зад Рикардиньо.

Собственикът на 26-кратните шампиони Наско Сираков и изпълнителят директор Иво Ивков отново демонстрираха лошите си отношения, като седнаха далеч един от друг в ложите.

Изсточник:sportal.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини