Ремонтират бул."Беломорски" до края на годината

Изображение 1 от 4

    В рамките на тази година ще бъде извършен ремонт на бул. „Беломорски“. Ангажимент за това е поел министъра на регионалното развитие Иван Шишков, каза кметът на Кърджали.

    „Миналата седмица имах среща с министъра на регионалното развитие Иван Шишков, на която поставих въпроса за ремонт точно на бул. „Беломорски“. Уверението на министъра е, че чрез Агенция „Пътна инфраструктура“ ще бъде предвиден ремонт и той ще се реализира в рамките на тази година.“, добави д-р инж. Хасан Азис.

    Използвам случая дебело да подчертая, че бул. „Беломорски“ е част от републиканската пътна мрежа и ангажимента за ремонт му е на МРРБ и АПИ., изтъкна градоначалникът.

    Той заяви още, че очаква този въпрос да бъде решен.

    Напълно възможно е ремонтът на булеварда да започне още  през пролетта. Предвижда се цялостното. асфалтиране от района на МТС до кръговото кръстовище на Автогарата., поясни зам.-кметът на община Кърджали инж. Катя Митовска.

    По думите й има проект за ремонт на бул. „Беломорски“, който е на Областното пътно управление. От там чакат да приключат дейностите по изграждането на „Водния цикъл“, за да стартират ремонтните работи по булеварда.

    Галина Кючукова

    Снимки от архив на Мохамед Хабил

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини