Джигит отнесе 750 лева глоба,карал с 54 км/ч над допустимото при Железник

Проверени са 518 МПС и 686 лица. Съставени са 20 акта по ЗДвП и Закона за българските лични документи, 91 фиша по ЗДвП, заснети са 21 клипа за превишена скорост. По време на операцията са връчени 8 електронни фиша.

Служители от Пътна полиция са съставили днес акт на водач за превишена скорост в района на село Железник – при разрешени 50 км/ч водачът се е движил със 104 км/ ч. За това нарушение законът предвижда глоба от 750 лв., 3 месеца лишаване от правоуправление и отнемане на 12 контролни точки. Превишена скорост с 80 км над разрешената е засечена в района на село Патица. Най-честите нарушения от такъв характер са по главния път за „Маказа“ и в населените места.

Задържани са 4 лица за срок до 24 часа. Служители на РУ-Момчилград са иззели 4 пушки и 360 ловни патрона от жител на село Горско Дюлево във връзка с издадена съдебна заповед за незабавна защита от домашно насилие. Полицаи от същото управление са предотвратили измама при закупуване на стоки онлайн, като са спрели плащането чрез куриерската фирма. При проверките са установени три нерегистрирани моторни превозни средства в Момчилград, Кърджали Ардино. От началото на тази година до 13 март в област Кърджали са засечени общо 49 моторни превозни средства без регистрация и със служебно прекратени регистрации. Образувани са проверки за престъпление по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс за управление на нерегистрирани моторни превозни средства.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини