Регистрираха листата на БСП за България в РИК-Кърджали

В късния следобед на днешния ден социалистите в Кърджали регистрираха своята кандидатска листа за народни представители в предстоящите извънредни парламентарни избори.

Единни, добронамерени и сплотени те обещават отново прозрачна, честна и откритакампания. Целта , която си поставят  е повишаванерезултатаивръщане първите позиции  на БСП в региона. Социалистите вярват , че  независимо от негативната кампания срещу партията,гражданите оценятнейнатапоследователна политикапо отношение  повишаване на доходите, борбата със спекулата с  цените, позицията за мирно решение на конфликта в Украйна  и санкциите срещу Русия, против въвежданеджендър идеологията в училищата, в подкрепа референдума за българския лев!

Благодарение на БСП днес има безплатни детски градини и ясли, 300 лв. помощ за всяко дете от първи до четвърти клас, безплатни учебници до 12-ти клас, увеличено майчинство, връщане на данъци на работещи родители – по 600 лв. за едно дете и 1200 лв. за две. Увеличи се обезщетението за безработица, социалните  плащания към хора с увреждания и военноинвалиди. Бяха подкрепени  пенсионерите, защото БСП винаги е защитавала интересите на възрастните хора, като се  увеличиха пенсиите.

БСП е партията, която винаги застава зад истинските   проблеми,в нашето общество като очертаващата се бедност, високите цени и ниските доходи, неравенствотов нашето общество търсейки най-разумните решения.

Според социалистите кpaйнoвpeмe e дaсе cпpeспpипиcвaне навcичĸигpexoвe в дъpжaвaтaнa БCΠ и се даде шанс партията да зададе политическия тон в страната!

БСП в Кърджали се явява с пълна листа от 10 кандидати от които седем жени,средтях: лекар, инженери, юрист, икономисти, историци, педагози. Познатиимена сдоказан опит и образование в областта на медицината, икономиката, образованието, културата, политиката. Отново е гласуванодовериена младежката лидерка на БСП да заеме втора позиция.

Водачналистата е проф.д-р Жени Стайкова, дмн,бившдиректорнаРегионалнатаздравнаинспекция с богат професионален опит и биография,активенобщественик.В момента преподавател в Медицински университет гр. София.Боец в отстояване на каузи и цели.

Регистрирайки листата областният председател Милко Багдасаров сподели, че социалистите отново залагат на същия силен отбор, но с нов водач.Вярва ,че резултата ще е по-добър от предишните  и БСП ще си върне първите позиции в региона. Приоритетитеотново ще бъдат  околовръстен път, инвестиции в региона и повишаване доходите,развитие на туризма, качествено и достъпно здравеопазване .

Това съобщиха от местната централа на БСП.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Би
    Бисер
    1 0
    18:29, 27 фев 2023
    Петата има ли достойнство, наказана от Ким Чен Ун "да се научи" и пак си навира носа, що е то?
  • 2
    Дж
    Джебелчанин
    1 0
    19:20, 27 фев 2023
    А бе брато какво чакаш от семето на най зловещото - доносник Сергей. Разчита на чадър, търси копенсация чрез плакатна изява за професионалната си немощ
  • 3
    Ля
    Лявомислещ кърджалиец
    0 0
    19:38, 27 фев 2023
    Къде е автентичното турско име, презиме и фамилия в листата? Докога дискриминация?
  • 4
    Д-
    д-р Есман
    1 0
    23:28, 27 фев 2023
    На този "мъж" средата е необходимо лечение във феодална баня
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини