Четири автомобила се нанизаха посред бял ден в Кърджали във верижна катастрофа

Изображение 1 от 2

    Верижна катастрофа с четири автомобила е станала на 3 февруари около 15,30 часа в Кърджали. Няма пострадали. След нарушена дистанция 19-годишен водач с „Фолксваген“ ударил намаляващ пред него скоростта „Мерцедес“, който блъснал „Форд“ пред него, а фордът ударил „Мерцедес“. Направените тестове за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

    За Кърджали бг вести нашият сътрудник Мохамед Расим уточни,че катастрофата е станала в кв"Веселчане" на изхода на Кърджали към Маказа в близост до бензиностанцията Shel.Трафикът е бил затруднен,образувала се е голяма колона от автомобили.

    Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на автомобили след употреба на наркотични вещества и алкохол. Около 15 часа на 3 февруари в Кърджали бил проверен 33-годишен водач на „Мерцедес“. Направеният тест с техническо средство за наркотици отчел положителен резултат за кокаин. Издаден е талон за медицинско изследване и са били взети проби за химически анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Същия ден около 19,40 часа в Кърджали полицейски служители извършили проверка на лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 34-годишен. Тестът за алкохол на водача с техническо средство отчел 2,80 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Разследващи полицаи продължават работата по двата случая.

    Кърджали бг вести

    Снимка:Мохамед Хабил

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини