Задържаха бивш съпруг заради опасност от домашно насилие,в ареста е и кърджалиец за побой

За нарушена заповед за защита от домашно насилие 49-годишен е задържан в РУ-Кърджали. С определение на Районния съд по гражданско дело на мъжа е било забранено да приближава бившата си съпруга, в чиято полза има издадена заповед за незабавна защита от насилие. Нарушението е било извършено на 31 януари. Сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали продължава работата по случая с оглед на чл.296, ал.1 от Наказателния кодекс.

За хулигански действия 32-годишен е задържан в РУ-Кърджали. На 30 януари около 21 часа в жилище в Кърджали мъжът предизвикал конфликт с 22-годишен свой познат, упражнил словесна агресия, след което му нанесъл и удари. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда за налагане на административно наказание по Указа за борба с дребното хулиганство.

Два са пожарите през вчерашния ден, без материални загуби. Малко преди 13 часа екип на РСПБЗН-Кърджали загасил горящи отпадъци до жп прелеза преди село Вишеград. Трима огнеборци от службата в Момчилград потушили горящ комина на жилищна сграда в града след подаден сигнал в 14 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини