Апаш от Хасковско обра таксиджия пред приятелката си,закопчават ги и двамата

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили и задържали извършител на грабеж. Престъплението било извършено вчера около 16 часа на разклона за село Перперек. Клиент на такси нападнал 59-годишния водач, ударил го, счупил предното панорамно стъкло на колата, прибрал малка сума от оборота и избягал. Няколко часа по-късно извършителят бил установен – 30-годишен от хасковско село. Задържана за срок до 24 часа е и 31-годишна жена, която пътувала заедно с извършителя и е била свидетел на деянието. Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс за грабеж. Сектор „Криминална полиция“ в управлението и разследващ полицай продължават работата по случая.

За хулигански действия 33-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 16,30 часа вчера във фирмен офис мъжът нанесъл удари на 35-годишен клиент при възникнал спор. Започната е проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Проверка за неиздължени издръжки е образувана в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 42-годишен баща, осъден да издържа малолетното си дете, не изпълнявал задължението си повече от 4 години, като натрупаната до момента сума възлиза на над 12000 лв. Сектор „Охранителна полиция“ работи по случая с оглед на чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини