Син-нехранимайко наби баща си в с.Ручей,в Припек налитат на жена

Проверка за хулигански действия е започната в РУ-Крумовград. На 20 януари около 17 часа в село Ручей 31-годишен проявил словесна и физическа агресия към баща си. Група „Охранителна полиция“ в полицейското управление продължава работата по изясняване на случая по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

 При съседски спор в село Припек 59-годишен отправил закани и заплахи към 68-годишна жена. Инцидентът станал около 17 часа вчера. Участъкът в Джебел извършва проверка с оглед на чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс за закани за убийство.

Проверка за попълнена декларация с невярно съдържание за изгубено свидетелство за правоуправление на МПС е образувана в РУ-Кирково. 26-годишен жител на общината представил документ за изгубена шофьорска книжка, която подлежала на изземване за извършени нарушения по ЗДвП. По първоначални данни впоследствие в Германия, използвайки българското си свидетелство, се сдобил с немски документ за правоуправление. Група „Охранителна полиция“ в РУ-Кирково извършва проверката с оглед на чл.313, ал.1 от Наказателния кодекс за удостоверени неистински обстоятелства в писмена декларация.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини