Ресми Мурад с обръщение към първоучредителите и ветераните в ДПС


ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ - КЪРДЖАЛИ
ДО ПЪРВОУЧРЕДИТЕЛИТЕ
И ВЕТЕРАНИТЕ НИ!
ПРИВЕТСТВИЕ
УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА!
В деня на 33-та годишнина на Областната структура на Движението за права и свободи - Кърджали се обръщам към Вас е най-топли думи на благодарност и признателност!
На 8 януари 1990 година, когато още във въздуха аха като олово безправието, накърненото лично достойнство, когато още не беше осъзнато напълно и истински връщането на имената, група съмишленици се нагърбихте с отговорността да сте тук политическа сила за защита на правата и свободите ни.
Вашата смелост и решителност тогава заслужават най-виста чест и морална награда. Да бидеш първи в такава историческа стъпка е основание за заслужена гордост. Създадената от Вас организация само четири след националното учредяване на движението във Варна от Ахмед Доган днес почетен председател на партията, се превърна в един от най-мощните стълбове на ДПС в страната.
Вашата последователност и вярност към идеите и целите на организацията през всичките тези повече от три десетилетия заслужават огромна почит и респект!
Искрено вярваме, че днес подкрепяте от все сърце усилията на Движението за права и свободи и неговото централно ръкводство начело с нашия председател Мустафа Карадайъ неотклонно да провежда ясна, предвидима и последователна политика в интерес на всички граждани на Република България!
От името на Областното ръководство на ДПС Кырджали ви честити от все -
сърце 33-та годишнина от създаването на регионална структура на Движението! Благодарим за личния Ви принос, за отдаления труд през годините, за примера Ви за това как се служи на кауза в интерес на хората!
Приемете моите лични и на Областния съвет на ДПС - Кърджали сърдечни благопожелания по случай новата 2023 година! Нека тя да бъде мирна и щастлива за Вас и за Вашите семейства!
С уважение,
РЕСМИ МУРАД
Председател на ОблС на ДПС Кърджали
8 януари 2023 г.
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    0 0
    13:23, 8 яну 2023
    Нека да се знае 29.12.1989 г. РЕШЕНИЕ на ЦК на БКП, Държавния съвет на НРБ, Министерски съвет на НРБ...... за връщане имената на тюркоезичното население, мюсюлманите и възстановяване на всички права и свободи...!Начело стратега, държавника Александър Лилов! Поклон и пред него!
  • 2
    Гр
    Гражданин 2
    0 0
    13:25, 8 яну 2023
    Честито!
  • 3
    Къ
    кърджалиец
    0 0
    14:01, 8 яну 2023
    13.23 Историческа правда е!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини