Кметът на Ардино поздрави християните с Коледа и Нова година

Поздравителен адрес до Църковното настоятелство при храм„Св.Архангел Михаил” в Ардино изпратихакметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям. Поздравлението е във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници и бе връчено наЕмилия Газенова, член на Църковното настоятелство при храм „Св. Архангел Михаил”.

„В навечерието сме на Коледните и Новогодишни празници. Това са дните, в които правим равносметка на изминалата година и отправяме надежда към  настъпващата. Убедени сме, че всеки един от Вас има повод за лично удовлетворение от постигнатото и ще прекрачи Новата година с очакване и стремеж за повече радост, творчество и съзидателен дух.

От името на ръководството на община Ардино приемете нашите сърдечни поздрави по случай най-светлия християнски празник  Рождество Христово и настъпващата нова 2023 година! Надяваме се светлината на идните празници да озари сърцата Ви и да донесе благоденствие и сили за бъдните дни. Пожелаваме Ви Бъдникът да не загасва в огнището и да съхраним мечтите за по-достоен живот. Нека достойно изпратим настоящата и посрещнем с много настроение и веселие една по-здрава и успешна 2023 г.!“, се казва в поздравителния адрес.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини