Арденец пребива жена си, подкарва джипа си мъртво пиян

За нанесена телесна повреда в условия на домашно насилие и управление на автомобил след употреба на алкохол в РУ-Ардино са образувани бързо производство и проверка. Малко преди 16 часа вчера в Ардино 47-годишен нанесъл побой на 45-годишната си съпруга. Мъжът е бил установен от полицейски служители, снети са му обяснения, но не е бил задържан по медицински показания. Около 1 часа тази нощ той управлявал „Ленд роувър“ в града и бил спрян за проверка от полицаи от РУ-Ардино. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 2,89 промила. Издаден е талон за медицински изследване, но била отказана кръвна проба за анализ. Работата по случая продължават група „Охранителна полиция“ и разследващ полицай в управлението.

 Полицаи от РУ-Кирково са установили и задържали 36-годишен, наранил 53-годишен. Инцидентът станал около 20,30 часа снощи пред хранителен магазин в село Бенковски. По първоначални данни между двама клиенти възникнал спор за пререждане. При изясняване помежду им пред обекта по-младият пробол опонента си в коляното. Час и половина по-късно извършителят на деянието бил задържан в РУ-Кирково, където е започната проверка за нанесена телесна повреда.

 Проверка за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е образувана в РУ-Кърджали. На КПП „Чилик“ полицаи спрели лек автомобил „БМВ“ с 26-годишен водач. При направена справка се оказало, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини