Амбър Хърд не победи Джони Деп в съда, но го задмина по рейтинг

Въпреки че Амбър Хърд не успя да победи бившия си съпруг Джони Деп в съда, като докаже, че той ѝ се подиграва и използва физическа сила върху нея, тя успя да го бие по рейтинг.

Според холивудския новинарски сайт CelebTattler, името на Амбър Хърд е търсено около шест милиона пъти на месец в Google. Докато само 5,5 милиона потребители искали да знаят за Джони Деп. Звездата от „Карибски пирати“ възвърна доброто си име и предизвика любопитство и с новината, че е станал гадже с една от адвокатките си. По-късно се чу, че актьорът се е разделил с правозащитничката.

Скандалната бивша двойка успя да надмине дори починалата кралица Елизабет II, чиято платинена годишнина и погребение се превърнаха в събитие от световно значение. Подробностите за нейната смърт и реквиемите бяха милиони пъти по-малко интересни.

На четвъртао място е играчът на американски футбол Том Брейди, който стана известен благодарение на шумния развод със съпругата си и супермодел Жизел Бюндхен.

Телевизионната звезда Ким Кардашиян затваря почетната петица. Тази година тя беше запомнена със скандалния развод с Кание Уест и с очарователната си поява на червения килим на Met Gala в рокля на Мерилин Монро с бившия си възлюбен Пийт Дейвидсън.

Въпреки че Амбър Хърд стои толкова нависоко в класацията за проявен интерес към нея, актрисата не възнамерява скоро да се върне в Холивуд. Тя се е отдала на грижите за детето си и в момента се намира в Лондон.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини