Отново акция "Таен приятел" в СУ "П. Р. Славейков"


Тази сутрин представителите на ръководството и административния персонал на СУ "П. Р. Славейков" осъмнаха с приятна изненада пред вратите на кабинетите си. След проведеното през миналата седмица самоуправление таен приятел е сложил снимка в рамка на титуляра и заместника-ученик за съответната длъжност с надпис "Имате поща от таен приятел". Това е продължение на инициативата на движение "Ръка за помощ" послучай Деня на доброто.
Заместник-директорите на най-голямото училище споделят, че са много развълнувани от получените снимки с послание. Радват се, че имат такъв прекрасен спомен от изминалото самоуправление. Още повече, че то е последно за председателя на Ученическия парламент Деница Георгиева, която вече е в 12 клас и нейния екип. 
Именно по тази причина директорът Милко Багдасаров и неговите заместници предполагат, че тайният приятел е точно УП. Именно в Деня на християнското семейство подаръкът има още по-голяма емоционална стойност.
В момента в "Славейков" тече подготовка на избори за ново ръководство на Ученическия парламент, но освен това всеки се озърта за изненада от таен приятел.

Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини