Табелите в комплекс „Младост” за Синя зона са премахнати след драматична среща с кмета

Изображение 1 от 3

    Табелите в комплекс „Младост” за Синя зона са премахнати след драматична среща на жителите му с кмета инж.д-р Хасан Азис и екипа му.Табелите липсват от двете страни на междублоковите пространства.

    Кърджали бг вести научи,че табелите са премахнати по технически причини ,за да се подменят пилоните.В същото време от общинската фирма "Паркинги,гаражи и зони за паркиране" искат да проверят,дали без Синя зона условията за паркиране ще са по добри.Основание за тази стъпка дават самите обитатели на комплекс "Младост".Около 90% от подадените заявления за абонамент за паркиране в Синята зона в последно време са от обитатели на "Младост".

    Ще припомним,че жителите на комплекс „Младост”изразиха пред градоначалника своето желание Синята зона да бъде премахната.Според тях с въвеждането й паркинга в комплекса се е изпълнил с автомобили на приходящи.За колите не живущите не се намирали места, а те си плащали на Общината.

     За първи път хората от „Младост” изразиха недоволството си на среща, организирана от групата съветници на ПП ГЕРБ в града.

     Текст:Георги Кулов

                 Мохамед Хабил

    Снимки:Мохамед Хабил

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини