Серия от арести в областта-от хулигани до наркомани

За хулигански действия двама са били задържани в РУ-Крумовград. Малко преди 11 часа на 12 ноември в града 28-годишен и 52-годишен нанесли побой на 35-годишен. По първоначални данни между единия от извършителите и пострадалия имало конфликт от личен характер. Започната е проверка по чл.325, ал.1 за хулиганство.

Мъж е бил задържан с наркотик в Кърджали. Около 16,30 часа на 12 ноември в града полицейски служители спрели за проверка „Шевролет“, управляван от 62-годишен. У 28-годишен пътник в колата била открита субстанция, която при направен тест реагирала на метаамфетамин. Наркотикът е иззет, а притежателят му задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на високо рисково наркотично вещество. 

За повреда и унищожаване на чуждо имущество е започната проверка в РУ-Кърджали. В управлението бил подаден сигнал, че на 10 ноември около 23 часа пред заведение в Кърджали била срязана гума на лек автомобил „Порше“. Полицейски служители установили 43-годишен мъж, с когото собственикът на колата имал спречкване. Извършителят на деянието е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължава с оглед на чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини