Световният ден на доброто подрани в "Славейков" с добра дума от таен приятел


"Ръка за помощ" изненада учителите с послание и обич

Тази сутрин всеки учител в СУ "Петко Рачов Славейков" намери лично послание за себе си от таен приятел послучай Световния ден на доброто - 13 ноември. 
И както всяко хубаво нещо по света, и това не остана тайна за дълго. След изненадата славейковци чуха мило обръщение по училищното радио от ръководителя ма движение "Ръка за помощ" Христина Янева, в което най-добре се описва инициативата:
"Добрите дела в СУ "П.Р.Славейков" са всеки ден, но за да отбележим 13 ноември  - Световния ден на доброто, ние, учениците от  "Ръка за помощ", днес влязохме в ролята на ваши тайни приятели.  Целта на играта е да направиш някого
щастлив с малък жест, усмивка или символ. Надяваме се нашата изненада да ви е харесала и да  ни накара всички нас всеки ден да правим добро, за да усмихнем нечие сърце. Нека светът бъде по-добър заради нашата доброта!"
Играта веднага бе поета от учениците от Ученическия парламент, които са винаги готови за добра дума и жест на добро. 
Добротворците от" Ръка за помощ" се надяват всеки клас във всяко училище да приеме играта като своя начин да прави добро и да радват останалите с тайни съобщения и мили думи. 
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини