"Рено" блъсна 57-годишен пешеходец, настанен е в болницата в Кърджали

57-годишен пешеходец пострадал при пътно произшествие вчера около 19 часа в Кърджали. По първоначални данни докато пресичал, мъжът бил ударен от 56-годишен водач на „Рено“. Пострадалият е със счупване на крака и бил настанен в болницата в Кърджали. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Само с материални щети са другите две катастрофи вчера в Кърджали. Около 15,30 часа 35-годишна със „Сеат“ блъснала намаляващ пред нея скоростта “Фолксваген“. Около 13,40 часа 55-годишен водач на „Мерцедес“ ударил на паркинг паркиран „Фолксваген“. Тестовете на водачите за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествията са обработени по административен ред с актове по ЗДвП.

Полицаи от РУ-Кирково са установили водач, повредил около 150 метра електропроводник в село Каялоба. След подаден сигнал, че товарен камион, транспортиращ дърва, е закачил и скъсал проводник, са били организирани издирвателни действия. Полицейски служители установили, че моторното превозно средство е товарен “МАН“, управляван от 34-годишен. По случая е започната проверка по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество, която се извършва от група „Охранителна полиция“ в РУ-Кирково.

 Водач, управлявал автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в РУ-Кърджали. Около 18 часа вчера на кръстовище в областния град бил проверен “Фолксваген“, управляван от 51-годишен. Направеният тест за алкохол на шофьора с техническо средство отчел 1,50 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Образувано е бързо производство.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини