88-годишната София Лорен впечатлява отново

Италианската актриса София Лорен отдавна не се е появявала публично. Съвсем наскоро 88-годишната звезда го направи и не мина незабелязано. Тя отново покорява с външния си вид.

Лорен, в компанията на сина си и внуците си, се появи на откриването на ресторанта си в Милано. За събитието тя облече светъл костюм на Армани, който допълни с масивни бижута от бяло злато с диаманти. Носи очила, които прикриват бръчките.

Заслужава да се отбележи, че Лорен изглежда невероятно на своите 88 години. Тя се усмихва широко, държи гърба си изправен, контролира изражението си. И очевидно прибягва до услугите на козметолози и други професионалисти в областта на красотата и здравето.

Известно е, че актрисата отскоро живее във вилата си в Италия и рядко се появява на публични места, предимно заради артрит, който не й позволява да стои права дълго време. Но дори такива редки изяви радват феновете й.

София Лорен е носител на награди на много филмови фестивали - Кан (1961), Венеция (1958, 1998, 2002), Москва (1965, 1997), Берлин (1994). Носител на пет награди "Златен глобус" в специалната номинация "Любимец на световната публика". Първа носителка на Оскар за най-добра актриса в чуждоезичен филм (1962). Носител на почетен "Оскар" (1991) "За кариера, богата на запомнящи се роли, които дадоха неувяхващ блясък на киното".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини