Кметът поздрави йовковци за първия учебен ден, гостува им

Изображение 1 от 3


    ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
    Уважаема г-жо/г-н Директор,
    Уважаеми учители, ученици и родители,
    Поздравявам Ви най-сърдечно по случай първия учебен ден – 15 септември! Ден, който предизвиква вълнение и трепет за всички нас, а най-много за тези, които за първи път прекрачват прага на родното училище.
    Мили първокласници,
    15 септември е най- дългоочакваният и вълшебен ден за Вас. Да се научите да четете и пишете ще е магия и богатство, което ще Ви води винаги напред в живота. Пожелавам Ви с много любов да се отнасяте към новите приятели и Вашите учители, които ще са винаги до Вас!
    Скъпи ученици,
    С първия училищен звънец Ви предстои да изкачите следващото стъпало по пътя към знанията и успеха. Бъдете винаги любознателни и всеотдайни към всичко ново, което ще научите и никога не се предавайте пред трудностите! Вярвайте в силата на знанието, защото всички научени уроци са стъпки по пътя, който Ви предстои, за да сте подготвени за предизвикателствата на живота!
    Уважаеми учители,
    Както всяка учебна година и сега се обръщам към Вас с дълбоко уважение, признателност и респект към учителската професия. Пожелавам Ви с много любов и сила да пазите богатството на родното училище – неговите ученици! Продължавайте все така да сътворявате чудеса и всеотдайно да изпълнявате мисията си на просветители!
    Честит празник и на добър час!
    инж.д-р Хасан Азис

    кмет на Община Кърджали

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини