Вандали посегнаха на указателни табели за Синята зона в Кърджали,изрязаха ги с флекс из основи

Изображение 1 от 6

    Вандали посегнаха на указателни табели за Синята зона в Кърджали,като ги изрязаха с флекс из основи. За инцидента съобщиха граждани. Те информираха и полицията в града.

    Вандалските  прояви са  на ул. Жълтуша, ул. Миньорска и ул. Сан Стефано. Изрязани с флекс са 4 табели за Синя зона от основи.  Води се разследване. Най- вероятно вандалският акт е станал в събота през нощта. Ако има свидетели нека да се обадят в полицията.

     Ще припомним,че това не е първия вандалски акт спрямо табели за Синята зона. Както Кърджали бг вести писа табели бяха съборени непосредствено след поставянето им зад Пощата и преди да заработи зоната .

    Ето и официалното становище на ОД на МВР в Кърджали:

    Четири указателни табели за Синята зона в Кърджали били унищожени в периода от 10 септември до 12 септември. Табелите били поставени на три улици в централната градска част. След подаден сигнал дежурна оперативна група от полицейското управление в Кърджали извършила оглед. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество. Издирва се извършителят на деянието.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини