Задържаха 38-годишен пътник в кола с амфетамини

За притежаване на наркотици 38-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали. Около 22 часа на 19 август в село Мъдрец за проверка бил спрян лек автомобил „Фолксваген“. Полицейски служители открили у пътник в колата бяло кристалообразно вещество, което при направен тест реагирало на метаамфетамин. Наркотикът е иззет, образувано е досъдебно производство.

За отправени закани 36-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали.  Мъжът заплашил с разправа 21-годишен в кв.“Възрожденци“ в областния град. Проверката по случая е по чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс и се извършва от сектор „Охранителна полиция“. 

За неиздължени издръжки е образувана проверка в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 37-годишна жена не изплащала определени по съдебен ред издръжки на двете си деца в продължение на 3 години. Натрупаният дълг до момента е около 9000 лв. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Сигнал за извършена кражба от частен дом в село Царевец е бил подаден в РУ-Кърджали. По първоначални данни от жилището били откраднати 800 лв. и 500 евро в интервала от 16 август до 19 август. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и се издирва извършителят на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини