Интригата около водачът на листата на БСП в Кърджали се задълбочава, чака се депеша отгоре

Интригата около водачът на листата на БСП за Девети кърджалийски многомандатен район се задълбочава. Една от причините са многото предложения направени от социалистите в областта. Ще припомним, че в началото на месеца Националния съвет на БСП отказа да номинира водач на листата в Кърджали, както направи с другите избирателни райони в страната. Очакванията бяха инициативата да бъде в местните структури.

33-ма са номинираните за листата на БСП в Девети кърджалийски многомандатен район. Числото е сакрално. Това каза за Кърджали бг вести областният лидер на социалистите Милко Багдасаров. Той съобщи,че утре Областният съвет на БСП ще подреди и оповести листата с изключение на водача. За него последната дума ще има Националния съвет, който ще заседава в края на месеца.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Из
    Избирател
    9 -1
    08:21, 17 авг 2022
    Водачът на БСП Кърджали, българин, патриот, интернационалист, не мразещ турците, Турция, приемащ реалностите с уважение към мюсюлманите, циганите идруги общности. Не на националсоциалисти като Вел. Енчев и подобни, не м. б. На Кърджали небходимост е ОБЕДИНЯВАЩ всички лявомислещи български граждани - етнич. българи, турци, българомохамедани, ц***** и др.
  • 2
    Си
    Симпатизант
    3 0
    16:17, 17 авг 2022
    А бе багдасарчо, говориш, все едно ще изкараш мандат. Ти досега 30 г. нямаш изборна победа, батърдяса хубавата партия. Махни се от нея бе!
  • 3
    Чи
    Чистак
    4 0
    17:41, 17 авг 2022
    Безсрамник си ти! Стига с твоите ЛЪЖИ и УЙДУРМИ! Кажи, как пак ни продаде за пари на ДПС, как ни предаде? В листата гаджета ще вкараш ли, в Бяла на плаж с държавни пари със сезон Есен.....
  • 4
    Ше
    Шенко
    2 0
    21:30, 17 авг 2022
    не познавам друг кариерист като него. Самопровъзгласи се министър в сянка. Жаден за кокъла, мерак за водач. Фактурата ще плати..........
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини